באו הן לחמניות תפוחות מאודות ממולאות בצ'אר סיו (גריל סיני) של בשר לבן או עוף קצוץ ידנית ומטובל ברוטב מתקתק - מלוח.
באו (באוזי ברבים) הן הגרסה הסינית למנטו. האגדה מספרת שהגנרל זוג ליאן חזר מקרב ורצה לעבור נהר גועש. האל ששמר על הנהר אמר שירשה לו לעבור רק אם יזרוק את ראשי לוחמיו לנהר. הגנרל, שהיה ידוע כאסטרטג דגול, ציווה לאפות לחמניות תפוחות, למלא אותן בבשר - ולזרוק אותן לנהר. הניסיון הצליח, ומאז הבאוזי נפוצים בכל רחבי סין. הגרסה שכאן קרובה לגרסה המקובלת בהונג קונג.
קמח, קורנפלור, שמרים, אבקת אפייה, סוכר, מלח
צ'אר סיו קצוץ, רוטב סויה בהירה, רוטב סויה כהה, ציר עוף, בצל אדום, סוכר, שמן שומשום, רוטב צדפות, בצל ירוק, שום, קטשופ
במיקרוגלבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמםשיטת החימום האידיאלית היא אידוי למשך כ-10 דקות. במיקרוגל - לעטוף בניר לח ולחמם.
במקררבמקפיא