כיסוני בצק ממולאים באפונה, כרישה, בצל ותיבלון סיני
ניתן להוסיף לכיסונים רוטב טבילה על בסיס סויה - חומץ אורז שחור - שום- שמן שומשום ושמן צ'ילי
המנה במקור כנראה הייתה מאודה אבל טעות משמחת הביאה לפיתוח הגרסה המודרנית: שף שכח את הכיסונים על הווק וכל המים התאדו, עברו טיגון והשחימו. במקום להודות בטעות הוא הודיע שהמציא מנה חדשה - השפים טעמו, ואהבו. מכאן גם שם המנה בסינית (ואנגלית) - פוט סטיקרס - "נדבקו לסיר"
ניתן לבקש רוטב לא חריף
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.אפונה, כרישה, בצל,שום, ג'ינג'ר, סויה בהירה, שמן שומשום, קמח ביצה, מלח, פלפל שחור, חמאה
ברוטב: סויה בהירה, שמן שומשום, שמן צ'ילי, שום, חומץ אורז שחור
במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמםאידוי
במקררבמקפיא
טעים ביותר.
נאוה ב. | 09.11.2024נהדר
עידו ו. | 12.10.2024