כיסוני בצק ממולאים בתערובת של עוף, פטריות וכרוב קצוצים ומתובלים בתבלינים סיניים אשר עוברים טיגון ואידוי לקבלת ייחודית.
ניתן להוסיף לכיסונים רוטב טבילה על בסיס סויה - חומץ אורז שחור
המנה במקור כנראה הייתה מאודה אבל טעות משמחת הביאה לפיתוח הגרסה המודרנית: שף שכח את הכיסונים על הווק וכל המים התאדו, עברו טיגון והשחימו. במקום להודות בטעות הוא הודיע שהמציא מנה חדשה - השפים טעמו, ואהבו. מכאן גם שם המנה בסינית (ואנגלית) - פוט סטיקרס - "נדבקו לסיר"
כרוב, עוף, פטריות טריות, שום, ג'ינג'ר, בצל ירוק, סויה בהירה, יין שאושינג, שמן שומשום, קמח ביצה, מלח
ברוטב: סויה בהירה, שמן שומשום, שמן צ'ילי, שום, חומץ אורז שחור
במיקרוגלהקפצה קלה במחבת עד לחימוםהשיטה הטובה ביותר לחימום היא באידוי או בכלי מכוסה בנייר רטוב במיקרוגל
במקררבמקפיא






