תיאור המנה:
בשר וחצילים ברוטב חמוץ מתוק מהמטבח העיראקי
מנה עסיסית המורכבת משכבות של חצילים, בצלים ותבשיל בשר טחון, עגבניות, סלרי ובהרט
את האינגריי נהוג לאכול בליווי אורז לבן
תכולת מנה:
קוטר 16 ס"מ, מתאימה לכ-3 סועדים / ניתן להזמין עם ליטר אורז
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
בשר טחון, חצילים, עגבניות, בצל, שום, סלרי, רסק עגבניות, בהרט, סוכר, מלח, שמן, לימון
הוראות חימום והגשה:
בתנור שחומם מראש על 180 מעלות.
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר / להפשיר במקררניתן להקפאה
טעים מאוד
אנונימי | 07.10.2024מעולה!!!!!!!!
דורון ט. | 27.08.2024