שלישיית הקובות האותנטיות שלנו מהמטבח הכורדי של ירושלים – כל אחת עולם של טעם! קובת הסלק בחמוץ-מתוק עדין, קובת החמוּסטה עם לימוניות ושום, וקובת הבמיה החמצמצה, כשכולן עם מילוי בשר מתובל ומותאם לכל רוטב.
בואו לגלות את הקסם הכורדי שבכל ביס!
מומלץ להוסיף אורז לבן להשלמת החוויה!
מנה מכילה 3 קובה
בקובה במיה ניתן לבחור בלי חצילים ובלי במיה
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.

קובה סלק: סלק, בצל, שמן,סוכר, לימון, רסק עגבניות, מעטפת סולת, מילוי בשר מתובל
קובה חמוּסטה: עלי מנגולד, שום, פטרוזיליה, לימון, מילוי בשר סיסקה, מעטפת סולת
קובה במיה:, עגבניות,בצל,מלח, לימון, רסק עגבניות, במיה, חצילים (לפי בחירה), מעטפת סולת עם מילוי בשר
במיקרוגלבסיר על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
במקררבמקפיא