קיש בטטה חגיגי
קיש בטטה חגיגי
חדש ביאמי! יו-שף

חדש ביאמי! יו-שף

אני יוסי וחבריי ומשפחתי קוראים לי יוסי השף ומכאן השם יו-שף.
בעברי הייתי חקלאי שמגדל פירות ומשווק ישירות לשווקים.
בגיל 40 עשיתי שינוי והתחלתי את מסעי בעולם המסעדות ותוך זמן קצר מצאתי את עצמי עוזר...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של חדש ביאמי! יו-שף »

תיאור המנה:

בצק פריך במלית של בטטה, בצל וגבינה בולגרית בתיבול עדין של אגוז מוסקט. שילוב מדהים של טעמים

מנה חגיגית שמתאימה לאירוח

תכולת מנה:

תבנית בקוטר 24 ס"מ
תבנית בקוטר 30 ס"מ

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

קמח, ביצים, בטטה, בצל, שמנת לבישול, חמאה , שמן זית, גבינה בולגרית, מלח ואגוז מוסקט

הוראות חימום והגשה:

תנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות / מיקרו

הוראות אחסון והקפאה:

מקרר / ניתן להפשיר במקרר

מנות נוספות מהמטבח של חדש ביאמי! יו-שף:

51579