הבשר צלוי בשיטה ייחודית: מושרה במרינדה למשך כמה שעות ומוברש לעתים תכופות בזמן הצלייה ברוטב על בסיס הויסין ותבלין Spice-5, על חום גבוה. התוצאה היא נתח מוצק ויבש עם עטיפה מתקתקה ומלאת טעם, שנפרס לפרוסות דקות . מעולה כ"פסטרמה" ליום שאחרי.
צ'אר סיו עומד בפני עצמו, אך יכול לשמש גם כבסיס לתיבול ומילוי של מגוון מאכלים.
מנה מכילה כ- 400 גרם בשר לבן לפני צלייה
כתף חזיר, מיסו אדום, רוטב צדפות, שום, סויה בהירה, יין שאושינג, שמן שומשום, סוכר חום, הויסין, יין אדום, ג'ל צבע מאכל אדום, דבש, 5 Spice
בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמםניתן לאכול חם או בטמפרטורת החדר
במקררבמקפיא