צ'אר סיו - ברביקיו סיני מבשר לבן
צ'אר סיו - ברביקיו סיני מבשר לבן
חדשה ביאמי! צ'יינה טאון - תל אביב

חדשה ביאמי! צ'יינה טאון - תל אביב

הגעתי ממשפחה של בשלניות מעולות עם שלל מסורות – סבתא שלי בישלה אוכל רומני ודרום אמריקאי נפלא, ואמא העדיפה את המטבח הצרפתי והאיטלקי. ואז אני נולדתי, בניו יורק. בזמן שההורים שלי טיילו בעולם, ואחותי...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של חדשה ביאמי! צ'יינה טאון - תל אביב »

תיאור המנה:

הבשר צלוי בשיטה ייחודית: מושרה במרינדה למשך כמה שעות ומוברש לעתים תכופות בזמן הצלייה ברוטב על בסיס הויסין ותבלין Spice-5, על חום גבוה. התוצאה היא נתח מוצק ויבש עם עטיפה מתקתקה ומלאת טעם, שנפרס לפרוסות דקות . מעולה כ"פסטרמה" ליום שאחרי.

צ'אר סיו עומד בפני עצמו, אך יכול לשמש גם כבסיס לתיבול ומילוי של מגוון מאכלים.

תכולת מנה:

מנה מכילה כ- 400 גרם בשר לבן לפני צלייה

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

כתף חזיר, מיסו אדום, רוטב צדפות, שום, סויה בהירה, יין שאושינג, שמן שומשום, סוכר חום, הויסין, יין אדום, ג'ל צבע מאכל אדום, דבש, 5 Spice

הוראות חימום והגשה:

בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמםניתן לאכול חם או בטמפרטורת החדר

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבמקפיא

מנות נוספות מהמטבח של חדשה ביאמי! צ'יינה טאון - תל אביב:

52834