מנת נגיסי עוף מטוגנים פעמיים בתיבול מתוק- חריף, בעיטור פרחי ברוקולי ופלפל אדום מתוק, המנה יושבת על מצע אורז לבן שמאזן את טעמי המנה והחריפות
שף פאנג המציא את המנה בטייוואן. הוא קרא למנה על שם גיבור תרבות ממחוז הולדתו - יונאן. שף יאנג האמריקאי פתח מסעדה בניו יורק ו"השאיל" את השם תוך שינוי המנה. כאשר השף פאנג פתח מסעדה בניו יורק, עשור לאחר מכן, הוא הופתע לגלות שהמנה שלו כבר הפכה לכוכבת, גם אם הייתה שונה לחלוטין.
ליטר עם כ- 250 גרם עוף
ניתן לבקש פחות חריף
ניתן לבקש יותר חריף
עוף, ג'יג'ר, שום, פלפל שאטה יבש, קמח, קורנפלור, ביצה, אבקת אפייה, מלח, סוכר, חומץ, קטשופ, שמן שומשום, פלפל אדום מתוק, אורז, ברוקולי
בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
במקררבמקפיא