עוף של גנרל צ'ו - נגיסי עוף מתוקים חריפים
עוף של גנרל צ'ו - נגיסי עוף מתוקים חריפים
1 2 3 4 5
1 מדרגים 0
חדשה ביאמי! צ'יינה טאון - תל אביב

חדשה ביאמי! צ'יינה טאון - תל אביב

הגעתי ממשפחה של בשלניות מעולות עם שלל מסורות – סבתא שלי בישלה אוכל רומני ודרום אמריקאי נפלא, ואמא העדיפה את המטבח הצרפתי והאיטלקי. ואז אני נולדתי, בניו יורק. בזמן שההורים שלי טיילו בעולם, ואחותי...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של חדשה ביאמי! צ'יינה טאון - תל אביב »

תיאור המנה:

מנת נגיסי עוף מטוגנים פעמיים בתיבול מתוק- חריף, בעיטור פרחי ברוקולי ופלפל אדום מתוק, המנה יושבת על מצע אורז לבן שמאזן את טעמי המנה והחריפות

שף פאנג המציא את המנה בטייוואן. הוא קרא למנה על שם גיבור תרבות ממחוז הולדתו - יונאן. שף יאנג האמריקאי פתח מסעדה בניו יורק ו"השאיל" את השם תוך שינוי המנה. כאשר השף פאנג פתח מסעדה בניו יורק, עשור לאחר מכן, הוא הופתע לגלות שהמנה שלו כבר הפכה לכוכבת, גם אם הייתה שונה לחלוטין.

תכולת מנה:

ליטר עם כ- 250 גרם עוף

אפשרויות לשינויים:

ניתן לבקש פחות חריף
ניתן לבקש יותר חריף

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

עוף, ג'יג'ר, שום, פלפל שאטה יבש, קמח, קורנפלור, ביצה, אבקת אפייה, מלח, סוכר, חומץ, קטשופ, שמן שומשום, פלפל אדום מתוק, אורז, ברוקולי

הוראות חימום והגשה:

בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבמקפיא

מנות נוספות מהמטבח של חדשה ביאמי! צ'יינה טאון - תל אביב:

52569