נתחי שפונדרה עסיסיים עם תפוחי אדמה, בצל ושום, בבישול איטי ארוך של לילה שלם עם תבלינים מתוקים חריפים וציר בקר. – מתקבל צלי רך, ספוג בטעמים עם רוטב עשיר ומנחם.
בליטר צלי בקר ותפוחי אדמה מתוק - חריף יש כחצי קילו תבשיל בקר
ניתן לצלות את הבשר על שמן במקום על חמאה למנה כשרה יותר
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.

שפונדרה, קמח, מלח, חמאה, בצל, שום, תפוחי אדמה, חומץ אורז שחור, ציר בקר, סרירצ'ה, ווסטרשייר, סוכר חום, טימין, עלי דפנה, פלפל קאיין
בסיר עם 2-3 כפות מים, על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
במקררבמקפיא