צלי בקר ותפוחי אדמה מתוק - חריף
צלי בקר ותפוחי אדמה מתוק - חריף
צ'יינה טאון - תל אביב

צ'יינה טאון - תל אביב

הגעתי ממשפחה של בשלניות מעולות עם שלל מסורות – סבתא שלי בישלה אוכל רומני ודרום אמריקאי נפלא, ואמא העדיפה את המטבח הצרפתי והאיטלקי. ואז אני נולדתי, בניו יורק. בזמן שההורים שלי טיילו בעולם, ואחותי...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של צ'יינה טאון - תל אביב »

תיאור המנה:

נתחי שפונדרה עסיסיים עם תפוחי אדמה, בצל ושום, בבישול איטי ארוך של לילה שלם עם תבלינים מתוקים חריפים וציר בקר. – מתקבל צלי רך, ספוג בטעמים עם רוטב עשיר ומנחם.

תכולת מנה:

בליטר צלי בקר ותפוחי אדמה מתוק - חריף יש כחצי קילו תבשיל בקר

אפשרויות לשינויים:

ניתן לצלות את הבשר על שמן במקום על חמאה למנה כשרה יותר

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

שפונדרה, קמח, מלח, חמאה, בצל, שום, תפוחי אדמה, חומץ אורז שחור, ציר בקר, סרירצ'ה, ווסטרשייר, סוכר חום, טימין, עלי דפנה, פלפל קאיין

הוראות חימום והגשה:

בסיר עם 2-3 כפות מים, על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבמקפיא

מנות נוספות מהמטבח של צ'יינה טאון - תל אביב:

58422