פילה אמנון מאודה עם ג'ינג'ר ובצל ירוק משולב עם רוטב על בסיס סויה עם טוויסט של שמן לוהט פיקנטי תוצרת עצמית.
טכניקת ההכנה אינה נפוצה במערב - המנה מבושלת באידוי ועוברת בישול נוסף בצלחת בזכות השמן הלוהט.
פילה דג במשקל של כ- 120 גרם / ניתן להזמין עם חצי ליטר אורז
ניתן לבקש פחות (או יותר) חריף
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.פילה אמנון, בצל ירוק, ג'ינג'ר, סויה, שאושינג, סוכר, פלפל לבן, פלפל שאטה יבש, פלפל צ'ילי טרי, גרגרי פלפל סצ'ואן, שמן תירס
במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותאורז לבן: חימום במיקרו
במקרראורז לבן: אחסון במקרר