תיאור המנה:
הטבית הוא הגרסה העיראקית לחמין, בו מתבשלים להם יחד בסיר אורז וכרעי עוף במשך כ-5-6 שעות, בתיבול של בהרט שום ועגבניות.
תכולת מנה:
2 ליטר עם שני כרעי עוף
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
עוף, אורז, בצל, עגבניות, שום, רסק עגבניות, סילאן, פפריקה, בהרט, מלח, שמן
הוראות חימום והגשה:
לחמם בתנור על 180 מעלות טורבו למספר דקות / מיקרו
הוראות אחסון והקפאה:
מקרר / להפשיר במקררניתן להקפאה
קצת יבשה
נעה א. | 14.09.2024לא יצא רך
חיים כ. | 07.05.2024כל המנה הייתה טעימה אבל האורז הקצת שרוף בסוף היה חלום
ענבל פ. | 29.04.2024טעים מאד
חיים ד. | 20.04.2024חסר קצת מלח
רונית א. | 15.04.2024