פירוסקי תפוחי אדמה / גבינות
פירוסקי תפוחי אדמה / גבינות
הטבח מסלוניקי

הטבח מסלוניקי

מגיל צעיר מאוד פיתחתי תשוקה ואהבה חזקה לבישול. נולדתי בעיר סלוניקי ביוון, בתחילת המאה שעברה הייתה יוון מרכז תרבויות ופילוסופיות קולינריות שונות. זו הסביבה שבה גדלה המשפחה שלי, בילדותי ביליתי הרבה...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של הטבח מסלוניקי »

תיאור המנה:

פירוסקי (בורקס תפו"א או גבינה) עשוי מבצק דק שמרדדים וחותכים לחתיכות קטנות. לאחר מכן מניחים כמות קטנה ממלית הגבינה במרכז כל חתיכה. קצוות הבצק נדבקים זה לזה והפירוסקי מטגנים עד להזהבה ופריכה. ניתן ליהנות מפירוסקי כמנה ראשונה או מנה עיקרית.

כמות:
מינימום 6 פריטים
מרכיבים עיקריים:

גבינת בולגרית / תפוא, ביצים, קמח, חלב, שמן, מלח, פלפל

הוראות חימום והגשה:

להגיש בטמפ' החדר, במיקרוגל, בתנור המחומם על 180 מעלות לכ-10 דק', במידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם

הוראות אחסון והקפאה:

בקירור, ניתן להקפיא

מנות נוספות מהמטבח של הטבח מסלוניקי:

חוות דעת לקוחות

אתי ל.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

טעים מאד

אנונימי | 17.03.2024
מיטל ס.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

טעים. הילדים חטפו

אנונימי | 09.03.2024
יפה מ.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

נהדרת

יפה מ. | 30.12.2023
יעל ק.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

הפירוסקי הזכירו בצורתם ובטעם הבצק המטוגן את הסמבוסק העירקי (הבצק היה עבה יותר). הזמנו את הגרסה עם מילוי תפוחי אדמה שהיה טעים.

יעל ק. | 23.10.2023
45704