המנה מורכבת משכבות דקות של עלי תרד המגלגלים תוך כדי מילוי של תרד, גבינת בולגרית, שמיר ותבלינים ריחניים. השילוב בין הבצק הרך למילוי יוצר תוצאה מדהימה. ספאנקופיטה מוגשת חמה, עם הבצק הקריספי והמילוי הטעים. היא מתאימה במידה ורוצים ארוחה מהירה או חטיף, ויכולה להתאים במצוינות לצד כוס יין או בירה קרה. ספאנקופיטה היא הבחירה לאלו שמחפשים חוויה מסורתית וטעימה יותר.ספאנקופיטה היא טעימה ממטבח היווני המסורתי.
מנה- 2 יחידות מאפה
ניתן לבקש בלי גבינה
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.תרד, שמיר, בולגרית, קמח, מרגרינה, מלח, חומץ
להגיש בטמפ' החדר, במיקרוגל, בתנור המחומם על 180 מעלות לכ-10 דק', במידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
בקירור, ניתן להקפיא
בצק נדיר מלית טעימה מאד
אנונימי | 09.03.2024טעים מאד
נאוה ב. | 16.02.2024אהבנו. שפע תרד. בצק מיוחד.
צביקה ג. | 14.02.2024מנה נפלאה, בעיקר כשהיא חמה עם ציזיקי קר עליה.
גדעון א. | 10.02.2024מאפה ממש טעים, עשיר בתרד ומאוד נדיב
הדס ב. | 28.01.2024מעולה
אנונימי | 24.12.2023מנה נהדרת
אירית ל. | 18.11.2023