1
תיאור המנה:
קלאסיקה איטלקית צמחונית ומפנקת. שכבות של דפי פסטה טרייה, וביניהן רוטב עגבניות איטלקי קלאסי עם בזיליקום, רוטב בשמל ביתי ותערובת עשירה של גבינות שנמסות בפה. הלזניה נאפית בתנור עד לקבלת מעטה גבינתי זהוב ומבעבע שאי אפשר לעמוד בפניו.
תכולת מנה:
תבנית 15*20 ל-3-4 סועדים
תבנית 20*30 ל-4-6 סועדים

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
דפי לזניה, רוטב עגבניות, מוצרלה, פרמזן, גבינת עמק, רוטב בשמל ביתי, בזיליקום, תבלינים.
הוראות חימום והגשה:
במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
הוראות אחסון והקפאה:
במקררבמקפיא