שכבות של לזניה עם בשר ועגבניות ברוטב בשמל צמחי
שכבות של לזניה עם בשר ועגבניות ברוטב בשמל צמחי
מנות הדגל
חדשה ביאמי! הבשלנית ממענית

חדשה ביאמי! הבשלנית ממענית

נעים מאד, שמי זיוון, מקור השם הוא חיטה, על שם הכפר הצ’רקסי מרמת הגולן, נקראתי כך על שם סבתי זיכרונה לברכה, סבתא זינה.
מסבתא זינה קיבלתי את האהבה לאוכל ביתי ומאמא אולגה קיבלתי את הכישרון...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב
0

עוד מהמטבח של חדשה ביאמי! הבשלנית ממענית »

תיאור המנה:

שכבות של לזניה עם בשר בקר בבישול איטי עם גזר וסלרי מוחבאים, אורגנו ברוטב עגבניות ובשמל צמחי יאמי!

תכולת מנה:

תבנית 17*23 ל-2-3 סועדים
תבנית 20*30 ל-4-6 סועדים

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

בשר טחון, סלרי, גזר, בצל, פפריקה, מלח, פלפל, דפי לזניה, קמח, שמן, אגוז מוסקט, עגבניות

הוראות חימום והגשה:

בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקות

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבמקפיא

מנות נוספות מהמטבח של חדשה ביאמי! הבשלנית ממענית:

53353