תיאור המנה:
תפו"א צלוי עם תיבול מעניין של קייג'ון
מתאים כתוספת וגם כנשנוש לבדו.** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
תפוח אדמה ,קייג'ון, שמן זית
הוראות חימום והגשה:
בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקות
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר
מנת התוספת תפוח אדמה בקייג'ון הייתה טעימה. חבל רק שתפוחי האדמה היו חרוכים כנראה כתוצאה מהתיבול של הקייג'ון במידה שהפריע לחלק מהסועדים.
איל ק. | 10.11.2024טעים מאוד
גלי ל. | 29.09.2024