תיאור המנה:
עוגת הדגל של סבתא חנה ז"ל (אלופת האפייה למתקדמים), ואני נצמד למתכון המקורי שלה מהתחלה ועד הסוף יאמממממ!
רולדה מבצק פריך שמרים קר (פרסבורגר) ממולאת בהמון פרג עם צימוקים, גרידת תפוז ותפוח עץ קצוץ.
תכולת מנה:
רולדה 10-12 פרוסות
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
קמח, חמאה, שמרים, פרג, ביצים, צימוקים, תפוז, תפוח,
הוראות חימום והגשה:
טעים קר וגם חם
בתנור על 160 מעלות 5-10 דקות
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר עד 10 ימים
במקפיא עד כחודשיים
עוגה פריכה וטעימה. מעט מתוקה מדי.
מולי א. | 27.12.2022מעולה !
אנונימי | 22.05.2022עוגת הפרג טעימה מאד, שימחה אותנו בפורים! גרידת התפוז משדרגת את הטעם. לצערנו חלק מהפרוסות התפוררו במהלך החיתוך אך כמובן שזה לא פגם בטעם. בהחלט מומלץ לנסות עוגה זו.
יעל ק. | 28.03.2022אחת העוגות הטובות שאכלנו
מאיה א. | 28.11.2021עוגת פרג הכי טובה!!
שרי ר. | 30.04.2021זה אולי נשמע פחות מלהיב מכל הקינוחים המטורפים שיש לאורי (והזמנו כמעט את כולם כבר), אבל העוגה הזו מדהימה בעיניי. הפרג ממש מוצלח. מחכה לנסות את השקדים. :)
Idan G. | 26.02.2021פשוט יאמי שביאמי 😊💚😊
שרי ר. | 08.11.2020העוגה הזו ממש סכנה בבית.... היא מיוחדת וטעימה ברמות מטורפות !!!
שרי ר. | 19.09.2020עוגת הפרג נהדרת. כל ביס תענוג!!!
שרי ר. | 26.07.2020טעים מאוד אך מעט אפוי יתר על המידה
דליה ג. | 12.07.2020עוגת הפרג משגעת!!!
שרי ר. | 24.05.2020אחת הטובות שטעמתי
תמר ו. | 14.04.2020איזו עוגה...................!!!!
שרי ר. | 06.04.2020מעולה. ללקק את האצבעות....
שרי ר. | 08.03.2020עוגת פרג יוצאת מן הכלל. מאוד אהבנו. התחסלה במהירות....
שרי ר. | 21.12.2019