תיאור המנה:
פילה סלמון טרי, אפוי בתנור באיולי חרדל ומצופה בקראסט של פירורי פנקו ופיצוחים.
תכולת מנה:
מנה במשקל של כ- 200 גרם
כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:
פילה סלמון, חרדל דיז'ון, מיונז, פנקו, גרעיני חמניה, גרעיני דלעת, שקדים פרוסים, מלח ופלפל שחור
הוראות חימום והגשה:
במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקות
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר







ממש מנה מוצלחת. אהבנו מאוד
אליאן ד. | 17.12.2024