כנפיים בקולה ותיבול סיני
כנפיים בקולה ותיבול סיני
1 2 3 4 5
1 מדרגים 0
חדשה ביאמי! צ'יינה טאון - תל אביב

חדשה ביאמי! צ'יינה טאון - תל אביב

הגעתי ממשפחה של בשלניות מעולות עם שלל מסורות – סבתא שלי בישלה אוכל רומני ודרום אמריקאי נפלא, ואמא העדיפה את המטבח הצרפתי והאיטלקי. ואז אני נולדתי, בניו יורק. בזמן שההורים שלי טיילו בעולם, ואחותי...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של חדשה ביאמי! צ'יינה טאון - תל אביב »

תיאור המנה:

כנפיים מוקפצות ברוטב על בסיס קולה, סויה, ג'ינג'ר וגרידת תפוז.

הסינים אולי לא המציאו את הקולה, אבל הם אימצו אותה בחום כמרכיב בישול - במיוחד בארה"ב. הקולה משמשת כאן לא רק לתיבול אלא גם לריכוך הבשר.

תכולת מנה:

מנה מכילה 8 חצאי כנפיים

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

כנפי עוף, ג'ינג'ר, קולה, יין שאושינג, רוטב סויה בהירה, רוטב סויה כהה, גרידת תפוז, מלח, שמן

הוראות חימום והגשה:

במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקות

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבמקפיא

מנות נוספות מהמטבח של חדשה ביאמי! צ'יינה טאון - תל אביב:

53301