טוטש - פשטידת תפוחי אדמה ובצל מהבלקנים
טוטש - פשטידת תפוחי אדמה ובצל מהבלקנים
צ'יינה טאון - תל אביב

צ'יינה טאון - תל אביב

הגעתי ממשפחה של בשלניות מעולות עם שלל מסורות – סבתא שלי בישלה אוכל רומני ודרום אמריקאי נפלא, ואמא העדיפה את המטבח הצרפתי והאיטלקי. ואז אני נולדתי, בניו יורק. בזמן שההורים שלי טיילו בעולם, ואחותי...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של צ'יינה טאון - תל אביב »

תיאור המנה:

תפוחי אדמה מגוררים, בצל מטוגן היטב, קמח ומעט שמן – נאפים יחד עד להזהבה וקריספיות.


טוטש היא פשטידה בלקנית פשוטה אך ממכרת, שנולדה במטבח הרומני. יש המכנים אותה "הקוגל הרומני", אך בניגוד לקוגל – היא נצמדת למחבת ונאכלת בידיים. עם שילוב של טעמים ביתיים וקרום שחום-זהוב, היא תמיד מזכירה את המטבח של סבתא בחגים.

תכולת מנה:

תבנית אינגלישקייק ל-3-4 סועדים
תבנית 20*30 לכ-6 סועדים

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

תפוחי אדמה, בצל, קמח תפוחי אדמה, קמח מצות, שמרים, אבקת אפייה, מלח, שמן, פלפל שחור גרוס,

הוראות חימום והגשה:

במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבמקפיא

מנות נוספות מהמטבח של צ'יינה טאון - תל אביב:

56369