תפוחי אדמה מגוררים, בצל מטוגן היטב, קמח ומעט שמן – נאפים יחד עד להזהבה וקריספיות.
טוטש היא פשטידה בלקנית פשוטה אך ממכרת, שנולדה במטבח הרומני. יש המכנים אותה "הקוגל הרומני", אך בניגוד לקוגל – היא נצמדת למחבת ונאכלת בידיים. עם שילוב של טעמים ביתיים וקרום שחום-זהוב, היא תמיד מזכירה את המטבח של סבתא בחגים.
תבנית אינגלישקייק ל-3-4 סועדים
תבנית 20*30 לכ-6 סועדים


תפוחי אדמה, בצל, קמח תפוחי אדמה, קמח מצות, שמרים, אבקת אפייה, מלח, שמן, פלפל שחור גרוס,
במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
במקררבמקפיא