תבשיל מלא ניחוחות של חזה עוף בקארי ירוק עם אפונה, שעועית וירוקים בתיבול פותח צ'אקרות.
הולך מושלם עם אורז שסופח אליו את כל הרוטב.
בתחילת דרכי כטבחית, עבדתי במסעדת סנטה רוזה בת"א, שלצערי נסגרה. השף שלומי היה הראשון שהאמין ביכולות ובכישרון שלי. הוא נתן לי את האחריות להכין תבשיל קארי כמנת ספיישל במסעדה. זה היה כרוך בטיפול של המון ירקות, חיתוכים מדוייקים, זמני בישול ספציפיים ושלל תבלינים. פעם, פעמיים, 20 פעם.... בסוף הייתי מרוצה (:
ליטר עם 250 גרם עוף / ניתן להזמין עם ליטר אורז לבן
חזה עוף, שעועית ירוקה, אפונה, תרד/מנגולד, חלב קוקוס, מחית קארי ירוק, בצל ירוק, בוטנים, קפיר ליים, שום, שמן קנולה
במחבת עם הרוטב לכמה דקות / מיקרו
מקרר
ביקשנו לא מאוד חריף וככה קיבלנו. טעים ועם המון ירוקים
קרן ו. | 26.10.2024מצוין.
אלישבע ב. | 04.08.2024מאד טעימה ולפי בקשתי לא מדי חריף
אנונימי | 07.07.2024