חצילים ממולאים עם תחליף בשר טחון (פפוצאקיה)
חצילים ממולאים עם תחליף בשר טחון (פפוצאקיה)
1 2 3 4 5
2 מדרגים 0
הטבח מסלוניקי

הטבח מסלוניקי

מגיל צעיר מאוד פיתחתי תשוקה ואהבה חזקה לבישול. נולדתי בעיר סלוניקי ביוון, בתחילת המאה שעברה הייתה יוון מרכז תרבויות ופילוסופיות קולינריות שונות. זו הסביבה שבה גדלה המשפחה שלי, בילדותי ביליתי הרבה...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של הטבח מסלוניקי »

תיאור המנה:

חצאי חצילים ממולאים עם תחליף בשר טחון, עשבי תיבול ארומטיים ותבלינים. החצילים נאפים עם רוטב בשמל מעל(חלב סויה) עד שהם רכים וזהובים. פפוצאקיה היא מנה מתוחכמת וטעימה שיכולה להיות בחירה מעניינת לארוחה או לחגיגה משפחתית.

תכולת מנה:

מנה- 2 חצאי חציל

אפשרויות לשינויים:

אפשר בלי גבינה גאודה

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

תחליף בשר בקר, עגבניות, קמח, חלב סויה, מלח, פלפל, חצילים, בצל, גבינה גאודה

הוראות חימום והגשה:

להגיש בטמפ' החדר, במיקרוגל, בתנור המחומם על 180 מעלות לכ-10 דק', במידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם

הוראות אחסון והקפאה:

בקירור, ניתן להקפיא

מנות נוספות מהמטבח של הטבח מסלוניקי:

49830