תפוח אדמה בטמפורת קמח תירס / תפוח אדמה ברוטב צ'ילי
תפוח אדמה בטמפורת קמח תירס / תפוח אדמה ברוטב צ'ילי
מהבית של גסאן

מהבית של גסאן

כבר מילדות נמשכתי לעולם הריחות והתבלינים של המטבח הערבי / דרוזי מבית אימי. עם השנים נחשפתי יותר ויותר אל רזי הבישול ורקיחת התבלינים המסורתיים . כיום אני קצב מזה 12 שנים, קרניבור אמיתי שנשוי...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של מהבית של גסאן »

תיאור המנה:

קוביות תפוח אדמה שבושלו עם קמח תירס ותבלינים ולאחר מכן נאפו בתנור
או קוביות תפוח אדמה שהוקפצו עם צ'ילי במחבת ולאחר מכן נאפו בתנור

אפשרויות לשינויים:

תפוחי אדמה בצ'ילי - ניתן ללא שומשום

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

תפוח אדמה, קמח תירס, תבלינים
תפוח אדמה, צ'ילי מתוק, תבלינים, שומשום

הוראות חימום והגשה:

תנור / מיקרו

הוראות אחסון והקפאה:

מקרר

מנות נוספות מהמטבח של מהבית של גסאן:

חוות דעת לקוחות

שרון ש.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

איך לא הכרתי את השילוב הזה עד עכשיו? ממש ללקק את האצבעות

שרון ש. | 19.04.2024
49832