תיאור המנה:
תבשיל בורגול עם בצל וגזר מגורד, מתובל במעט מלח ופלפל בתוספת בהרט ומעט כורכום.
ליטר מספיק ל-2 סועדים.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
בצל, גזר, בורגול, בהרט, כורכום, מלח, פלפל, שמן זית
הוראות חימום והגשה:
בתנור בתבנית מכוסה בחום של 180 מעלות כ-10 דקות או במיקרוגל
הוראות אחסון והקפאה:
לאפסן במקרר
המנה היתה מאוד יבשה, וקשה לאכול אותה ללא תוספת כלשהי או רוטב מעל.
מור ג. | 27.03.2019מצוין. פשוט טעים.
עפרה מ. | 20.09.2017