תיאור המנה:
צלי בקר מזן משובח, אשר מושרה קלות טרם ההשחמה בגריל בתערובת של סילאן, חרדל וסויה. לאחר ההשחמה נכנס לבישול בתנור בכלי חרס למשך שלוש שעות בליווי תפוחי אדמה, בצל, גזר, שום, עלי דפנה, פלפל אנגלי ובירה.
מנה מכילה כ-200 גרם בקר
כמות:
מינימום 4 פריטים
מרכיבים עיקריים:
צלי בקר, תפוח אדמה, גזר, בצל, שום, חרדל, סילאן, סויה, בירה, עלי דפנה ופלפל אנגלי.
ערכים תזונתיים:
מרכיבים | כמות |
אנרגיה | 125.0 קלוריות |
חלבונים | 15.0 גרם |
פחמימות | 5.0 גרם |
שומנים | 4.0 גרם |
הוראות חימום והגשה:
בתנור בתבנית מכוסה בחום של 180 מעלות ביחד עם הנוזלים עד לחימום מלא או במיקרוגל
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר. ניתן להקפיא את הבשר והרוטב (בנפרד)