כרעי עוף ותפוחי אדמה בתנור בתיבול פיקנטי
כרעי עוף ותפוחי אדמה בתנור בתיבול פיקנטי
אליאור במטבח

אליאור במטבח

אני אליאור סעדה, נשוי ואב ל 2 מזכרון יעקב.
מאז נעוריי, אהבת המטבח והבישול בוערת בי והייתי מוצא את עצמי מבשל במטבח מאכלים שונים ומגוונים.
מאוד חשוב לי להמשיך את המסורת עליה גדלתי עם המאכלים...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של אליאור במטבח »

תיאור המנה:

כרעי עוף ביתיים אפויים בתנור יחד עם תפוחי אדמה בתיבול פיקנטי.
זו מנה שאמא שלי הייתה תמיד מכינה לנו לארוחות צהריים או בימי שישי בערב.

תכולת מנה:

כרע עוף

אפשרויות לשינויים:

ניתן לבקש תיבול לא פיקנטי

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:

כרעי עוף, פפריקה חריפה, פפריקה מתוקה, מלח, פלפל, כורכום, שמן זית.

הוראות חימום והגשה:

לחמם בתנור על 180 מעלות ל 10 דקות / טוסטר אובן / מיקרו

הוראות אחסון והקפאה:

לשמור במקרר / להפשיר במקרר

מנות נוספות מהמטבח של אליאור במטבח:

50564