5
תיאור המנה:
כרעי עוף ביתיים אפויים בתנור יחד עם תפוחי אדמה בתיבול פיקנטי.
זו מנה שאמא שלי הייתה תמיד מכינה לנו לארוחות צהריים או בימי שישי בערב.
תכולת מנה:
כרע עוף
אפשרויות לשינויים:
ניתן לבקש תיבול לא פיקנטי
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:
כרעי עוף, פפריקה חריפה, פפריקה מתוקה, מלח, פלפל, כורכום, שמן זית.
הוראות חימום והגשה:
לחמם בתנור על 180 מעלות ל 10 דקות / טוסטר אובן / מיקרו
הוראות אחסון והקפאה:
לשמור במקרר / להפשיר במקרר