5
תיאור המנה:
מפרום טריפוליטאי מסורתי מבית סבתא. המפרום עשוי מקציצת בשר ותפוח אדמה. מבושל יחד עם רוטב וירקות שורש.
את המפרום אנו נוהגים לאכול במשפחה בימי שישי עם הקוסקוס, וגם לפעמים כמנה ראשונה בארוחות שישי.
תכולת מנה:
2 יחידות מפרום
כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:
תפוח אדמה, גזר, סלרי, קישוא, בצל, רסק, תבלין מפרום, מלח, פלפל, קמח, ביצים, בשר טחון, כוסברה, פטרוזיליה, שום, פירורי לחם.
הוראות חימום והגשה:
מיקרו
הוראות אחסון והקפאה:
מקרר
טעם של בית אין מילים
אלינור ב. | 13.07.2024