פלחים של תפוחי אדמה ובטטה טריים, הנצלים בתנור חם עד שהם מקבלים מעטפת זהובה וקריספית, בעוד התוך נשאר רך, חם ונימוח. התפודים מתובלים בנדיבות, באחד משלושה סגנונות לבחירתכם:
פפריקה אדומה: תיבול קלאסי, שמתאים להכל.
גריל: תיבול מעושן אדמדם וטעם עשיר.
עשבי תיבול: התיבול הים-תיכוני האהוב, עם שמן זית, שום ורוזמרין.
** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)

תפוחי אדמה ובטטה בפפריקה אדומה: פפריקה אדומה, כורכום, מלח, פלפל שחור, בצל, שום, שמן.
תפוחי אדמה ובטטה בטעם גריל: גריל עוף, מלח, פלפל שחור,, בצל, שום, שמן.
תפוחי אדמה ובטטה בעשבי תיבול: רוזמרין, טימין, שום, שמן זית, מלח, פלפל שחור.
במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקות
במקרר
נדיר
עינת ר. | 29.07.2025