1
תיאור המנה:
בשר צוואר ברוטב עמוק המתבשל בישול ארוך יחד עם תפוחי אדמה וירקות שורש מקורמלים, ליצירת קדירה ביתית עשירה ומלאת טעמים של חג.
תכולת מנה:
בליטר קדירת בקר חגיגית יש כ- 350 גרם תבשיל בקר

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
בשר בקר (צוואר), תפוחי אדמה, גזר, שורש סלרי, שורש פטרוזיליה, בצל, שום, שמן, תבלינים.
הוראות חימום והגשה:
בסיר עם 2-3 כפות מים, על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
הוראות אחסון והקפאה:
במקררבמקפיא