1
תיאור המנה:
צלי בקר חגיגי ברוטב רימונים מתקתק-חמצמץ, עם צבע עמוק וטעמים שמרימים את שולחן החג לרמה אחרת.
תכולת מנה:
בליטר צלי בקר ברוטב רימונים יש קילו בקר

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
נתח צלי בקר (צ’אך/כתף), רכז רימונים, בצל מטוגן, שום, שמן, תבלינים, גרגרי רימון לקישוט.
הוראות חימום והגשה:
בסיר עם 2-3 כפות מים, על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
הוראות אחסון והקפאה:
במקררבמקפיא