פאי שוקולד
חדש ביאמי! יוגי במטבח

חדש ביאמי! יוגי במטבח

נעים מאד, אני יוגב. גדלתי אל תוך המטבח – מהתבוננות באמא מבשלת ועד להיכרות אינטואיטיבית עם טעמים, תיבול וחומרי גלם. מה שהתחיל כהתלהבות טבעית הפך לתשוקה מתמשכת, שמניעה אותי לחדש, לדייק ולבשל...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של חדש ביאמי! יוגי במטבח »

תיאור המנה:

פאי שוקולד עשיר עם תחתית פריכה ומילוי קרם שוקולד קטיפתי – קינוח אלגנטי שמושלם לכל שולחן חג.

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

בצק פריך לפאי, שוקולד מריר, שמנת מתוקה, חמאה, סוכר, ביצים.

הוראות חימום והגשה:

בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבמקפיא

מנות נוספות מהמטבח של חדש ביאמי! יוגי במטבח :

58945