1
תיאור המנה:
שכבות של דפי לזניה, וביניהן תבשיל ראגו בולונז עשיר שבושל שעות ארוכות, רוטב בשמל קטיפתי וגבינת פרמז'ן. כל המנה נעטפת בנדיבות בתערובת גבינות ונאפית בתנור עד לקבלת מעטה זהוב, שחום ומבעבע. קלאסיקה איטלקית מנחמת במיטבה.
תכולת מנה:
תבנית 15*20 ל-3-4 סועדים
תבנית 20*30 ל-4-6 סועדים

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
דפי לזניה, בשר טחון, רוטב עגבניות, תערובת גבינות, חלב, קמח, חמאה, בצל, גזר, סלרי, תבלינים.
הוראות חימום והגשה:
בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
הוראות אחסון והקפאה:
במקפיא
וואו כמה טעים. הקפאתי ואכלנו אחרי הפשרה במקרר וחימום במיקרו/תנור. פשוט תענוג.
Danit S. | 12.08.2025