0
תיאור המנה:
קובה סולת ובורגול במילוי סיסקה- בשר צלעות מפורק ושרוף, במרק חמוסטה של סבתא
תכולת מנה:
מנה מכילה 3 קובה . ניתן להזמין עם תוספת חצי ליטר אורז לבן
כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:
בשר צלעות, סולת, בורגול, עלי סלק, סלרי, בצל, שום, לימון, שמן קנולה, פטרוזיליה יבשה, אבקת מרק בטעם עוף, מלח, פלפל שחור
הוראות חימום והגשה:
במיקרוגלבסיר על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםאורז לבן: חימום במיקרויש לחתוך את הקובה באמצע לפני חימום במיקרו
הוראות אחסון והקפאה:
במקרראורז לבן: אחסון במקרר






