תיאור המנה:
מאכל תימני מסורתי שאוכלים בעיקר בראש השנה ובשבועות אבל לא רק.
סבאייה היא מאפה בצק, עשויה מ-35-40 שכבות בצק עגולות המונחות זו על זו ומופרדות באמצעות שמן.
מושקע בעבודת יד רבה ומכל הלב.
מתאים גם לטבעונים ללא זיגוג ביצה מעל- וללא שומן חלבי אנא ציינו בהערות
תכולת מנה:
תבנית עגולה קוטר 29- מספיקה לכ-10 סועדים
אפשרויות לשינויים:
חלבי או פרווה - לציין בהערות
טבעוני (פרווה) - לציין בהערות (ללא זיגוג ביצה)
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
קמח לבן, שמרים, מים, סוכר, שמן
הוראות חימום והגשה:
חימום בתנור
הוראות אחסון והקפאה:
מקפיא