תיאור המנה:
לביבה תימנית וטעימה מבצק רך וממכר.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
קמח, שמרים, סוכר, מלח
הוראות חימום והגשה:
חימום בתנור. אפשרי גם במיקרו אבל פחות מומלץ
הוראות אחסון והקפאה:
בקופסה סגורה במקרר, ניתן גם להקפיא
זלביות מעולות, אפילו אחרי חימום מחדש לא מאבדות את טעמן
טליה ש. | 10.11.2024סופגניות רכות וטעימות מאד
אנה ר. | 30.09.2023נהדרות. רכות, טעימות, נעימות בפה, מושלמות❣️
אנה ר. | 22.04.2023לביבות מצויינות
שני צ. | 13.12.2022טעים מאוד
אורלי ל. | 06.09.2022מתה עליהן, רכות שחומות. מוסיפה מלמעלה קצת אבקת סוכר (לטעמי)
אנה ר. | 27.08.2022ווואאאייי הזאלביות היקרות השחומות והרכות - כל ביס - חלום. כמו לנגוס בענן. מתוקות בשיא העדינות
אנה ר. | 11.06.2022תענוג רך וטעים. מצטערת שלא הזמנתי עוד
אנה ר. | 07.05.2022