דג ים תיכוני מהטיקטוק
דג ים תיכוני מהטיקטוק
1 2 3 4 5
1 מדרגים 0
פינת אוכל של אלעד

פינת אוכל של אלעד

אני אלעד ואני foody מושבע! מגיע ממטבחים מקצועיים וקונדיטוריות, ובשנים האחרונות בישלתי אוכל ביתי ובריא בחברת סטארט-אפ. אני מאמין באוכל אמיתי, טרי, מוקפד ומנחם. בפינת האוכל שלי תמצאו מנות קלאסיות וגם...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של פינת אוכל של אלעד »

תיאור המנה:

מתכון לדג שראיתי בטיקטוק ומאז הוא קבוע אצלנו בבית :)
אז אני חוסך לכם את הטרחה והניסיונות ומביא לכם את הגירסה שלי -
פילה אמנון בתערובת תבלינים, עטוף בבצל, עגבניות וצלפים.
הדג מתובל מאוד, בטעמים מתקתקים-חמצמצים. הדג נימוח, עסיסי ומלא בטעם עז.
מעולה לאירוחים, ארוחת צהריים קלילה או כל ארוחה שרוצים בה משהו טעים וקצת שונה :)
**תערובת התבלינים מפורטת במרכיבי המנה, ולא ניתנת לשינוי
**הדג מוגש מפולט וללא עצמות, אבל כמו תמיד בדגים - כדאי לאכול בזהירות

אפשרויות לשינויים:

בלי צלפים

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:

פילה דג אמנון, בצל, עגבניה, צלפים, שמן, מלח, פלפל.
תערובת התבלינים: פפריקה, שום גבישי, סוכר, תבלין קארי, מחית עגבניות איטלקית, מיץ לימון, שמן זית, מלח, פלפל שחור.

הוראות חימום והגשה:

חימום בתנור על 180 מעלות לכ-5 דקות
אם אין ברירה - מיקרו

הוראות אחסון והקפאה:

שמירה במקרר
ניתן להקפיא

מנות נוספות מהמטבח של פינת אוכל של אלעד:

57401