עוגת "גבינה" קרה בעיטור קצפת
עוגת "גבינה" קרה בעיטור קצפת
נונה - מטבח טבעוני

נונה - מטבח טבעוני

את האהבה שלי לאוכל, בישול ויצירה במטבח גיליתי כבר מגיל צעיר. אני זוכר את עצמי עומל במטבח מול ספרים ותוכניות בישול. הדרך לעיסוק בתחום הייתה לי מאוד ברורה, ואת הידע המקצועי רכשתי לאורך השנים.
לאחר...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של נונה - מטבח טבעוני »

תיאור המנה:

עוגת גבינה פרורים או בעיטור קצפת או פרורים

תכולת מנה:

עוגה קוטר 26 בעיטור רצוי

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

גבינת סויה ,סוכר, קצפת צמחית, פתי בר, אגר אגר ,חלב סויה

הוראות חימום והגשה:

מקרר

הוראות אחסון והקפאה:

מקררניתן להקפאה

מנות נוספות מהמטבח של נונה - מטבח טבעוני:

21523