תיאור המנה:
תבשיל בבישול ארוך ואיטי - מתקבל בשר רך ועסיסי ומאד טעים
נתח בשר של 1.5 ק"ג
מתאים ל6 סועדים
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
נתח בקר, שמן זית, יין אדום יבש, פטריות, דבש, חרדל דיז'ון, תימין, גזר, בצלים קטנים, מלח, פלפל
הוראות חימום והגשה:
כיריים
הוראות אחסון והקפאה:
מקרר, ניתן להקפאה







לא ידעתי שיגיע גוש והייתי צריכה לפרוס אותו ברגע האחרון.
לאה פ. | 02.10.2023פשוט וואווו
Hero G. | 02.04.2023צלי מצוין
שרה א. | 01.10.2022היה מלא שומן
פטריסיה פ. | 22.09.2020