תיאור המנה:
קובה חמוסטה עבודת יד עם בשר סיסקה מיוחד וטעים בטעמים חמצמצים
*מומלץ להוסיף אורז לבן
תכולת מנה:
ליטר מרק עם 4 קובה במנה
כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:
סולת, ג'ריש, שמן, עלי מנגלוד, שום, לימון, סלרי, מלח ופלפל
הוראות חימום והגשה:
במיקרו/בסיר על אש נמוכה-בינונית
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר
נהדר
מקס כ. | 24.01.2024קובה מעולה!
מיכל ב. | 14.09.2023קצת מלוח מדי לטעמי
יהודית מ. | 23.04.2023