תיאור המנה:
פשיטדת קישואים וגבינות זהובה ועדינה
תכולת מנה:
תבנית אינגלישקייק ל-3-4 סועדים

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
קישוא, מוצרלה, פירורי לחם, קוטג', מלח, פלפל שחור, שמן זית
הוראות חימום והגשה:
במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקות
הוראות אחסון והקפאה:
במקררבמקפיא
פשטידה טעימה מאוד.
אנונימי | 24.05.2025סבירה אבל קטנה
שרה ב. | 24.04.2025פשטידה נפלאה
חמוטל פ. | 15.03.2025טעימה אבל רכה מדי ומתפרקת. אולי צריך יותר ביצים או יותר פירורי לחם.
ליאת ש. | 17.11.2024טעימה מאד אבל לקנייה בנפרד זה יקר לטעמי (מזל שהיה חלק מהדיל)
הדר ר. | 31.10.2024נהדרת
הדר ר. | 12.10.2024פשטידה נהדרת
אנונימי | 29.09.2024