לביבות תפוחי אדמה ובצל
לביבות תפוחי אדמה ובצל
חדשה ביאמי! הבשלנית ממענית

חדשה ביאמי! הבשלנית ממענית

נעים מאד, שמי זיוון, מקור השם הוא חיטה, על שם הכפר הצ’רקסי מרמת הגולן, נקראתי כך על שם סבתי זיכרונה לברכה, סבתא זינה.
מסבתא זינה קיבלתי את האהבה לאוכל ביתי ומאמא אולגה קיבלתי את הכישרון...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב
0

עוד מהמטבח של חדשה ביאמי! הבשלנית ממענית »

תיאור המנה:

לביבות תפו"א מטוגנות, ממליצה להגיש עם שמנת ופלפל שחור או כמו שהמשפחה של בעלי אוהבת- עם סוכר

תכולת מנה:

מנה מכילה 4 לביבות

כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:

תפו"א בצל, ביצים, קמח

הוראות חימום והגשה:

בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקות

הוראות אחסון והקפאה:

מומלץ לאכול ביום המשלוח

מנות נוספות מהמטבח של חדשה ביאמי! הבשלנית ממענית:

54010