עוגת סולת, קוקוס ותפוזים בסירופ פריחת הדרים
עוגת סולת, קוקוס ותפוזים בסירופ פריחת הדרים
המטבח של צדוק

המטבח של צדוק

מגיל צעיר אוכל ובישול היו חלק משמעותי בחיי. בגיל 24 הפכתי את האהבה הגדולה לבישול למקצוע, ובמהלך השנים עבדתי והייתי שף של מסעדות מובילות בתל אביב ובעולם.
האהבה והסקרנות לבישול הביאו אותי להתמחות...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של המטבח של צדוק »

תיאור המנה:

עוגת סולת לחה ורכה עם קוקוס ומיץ תפוזים בסירופ עדין של מי זהר (מי פריחת הדרים)
העוגה שתמיד חוזרים ומבקשים שאכין.

תכולת מנה:

תבנית מלבנית בינונית מכילה כ-8 מנות

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

סולת, קוקוס, קמח, מיץ תפוזים, שמן, ביצים, סוכר, מי זהר

הוראות חימום והגשה:

הכי טעים בטמפרטורת החדר

הוראות אחסון והקפאה:

ניתן לשמור מחוץ למקרר, מכוסה היטב כ- יומיים שלושה, יותר מזה לשמור בקירור.ניתן להקפאה

מנות נוספות מהמטבח של המטבח של צדוק:

חוות דעת לקוחות

לי א.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

העוגת סולת הכי טעימה שיש

לי א. | 20.11.2020
21772