תיאור המנה:
פשטידת העשויה מפסטה וארבע סוגי גבינות. חתיכה סוגרת פינה לארוחת ערב לילדים עם קצת ירקות פרוסים ליד. ניתן גם לשלב אותה לארוחת עשר בבית הספר.
תכולת מנה:
פשטידת פסטה וגבינות
תבנית 15/20
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
פסטה, גבינה לבנה, שמנת, מוצרלה, בולגרית, מלח פלפל
הוראות חימום והגשה:
בתנור שחומם ל170 מעלות לעשר דק.
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר. ניתן להקפיא
טעים, אבל לדעתי צריך להוסיף ביצה ולשים פחות אטריות, כדי שהמרקם יהיה פחות דחוס ויותר "מאוורר". אני גם עושה פשטידה כזו וגם לצעירים במשפחה משהו "הפריע", כשקיבלנו והיה אפילו חם. כשחיממתי יותר מאוחר כמה חתיכות במיקרו, עם כיסוי ועם תוספת של קצת מרק צח כדי לרכך את המרקם, היה הרבה יותר טוב.
Ariella A. | 10.07.2024מצוינת
נאוה ב. | 06.06.2024מעט מלוחה מדי
לנה ר. | 24.05.2024מאד טעימה!
אתי ל. | 06.05.2024טעימה מאד
אנונימי | 17.04.2024טעים מאוד!
קרן ע. | 11.02.2024נחמד
אנונימי | 04.08.2023