קרפלך בשר בעבודת יד
קרפלך בשר בעבודת יד
אבא שלומי

אבא שלומי

נעים מאד, אני שלומי.
מגיל קטן ישבתי במטבח של אמא וסבתא וספגתי המון טעמים וריחות. לאחר השחרור מהצבא טיילתי בטורקיה, יוון, איטליה וספרד שם למדתי עולמות חדשים של ריחות, טעמים וצבעים וכשחזרתי לארץ...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של אבא שלומי »

תיאור המנה:

קרפלך במילוי בשר המגיע מהמטבח של יהדות אשכנז, מעטר את שולחן החג בבצקניות לבנות ומעל בצל מקורמל.


***הבצל המקורמל יוגש לצד המנה, מומלץ להוסיף אותו מעל הקרפלך.

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

קמח מנופה, בשר בקר, בצל, מעט שומן כבש ותבלינים

הוראות חימום והגשה:

במידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמםניתן לחמם בסיר עם כמה כפות מים על אש בינונית, לערבב בעדינות מידי פעם

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבמקפיא

מנות נוספות מהמטבח של אבא שלומי:

58518