תיאור המנה:
בשנות עבודותיי כטבח באחת האיטלקיות המובילות בת״א למדתי את המתכון המשובח הנ״ל.
פסטה איטלקית קלאסית ברוטב של עגבניות צרובות טוב טוב בהרבה שמן זית, עם שום ובצל.
יכולה להתאים גם לילדים, והמבוגרים יכולים להזמין ברוטב עגבניות פיקנטי עד חריף.
תכולת מנה:
ליטר פסטה עם כחצי ליטר רוטב מעורבב, מתאים ל- 2-3 סועדים.
אפשרויות לשינויים:
פסטה לבחירה: ספגטי, פוזילי (ביסלי), פפדלה (פפיון)
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
פסטה, עגבניות טריות, בצל, שום, בזיליקום, מעט רסק, מלח ופלפל גס.
הוראות חימום והגשה:
חימום במיקרו
הוראות אחסון והקפאה:
שמירה במקרר
הרוטב טעים מאוד ויש הרבה ממנו
נוי מ. | 07.07.2024מעולה. מזמן לא אכלתי פסטה כל כך רכה ומלאת טעמים.
אנונימי | 02.12.2023ספגטי פשוט ומושלם.
מירב ק. | 01.11.2023מנה וואוו! מפתיע כמה מיוחדת יכולה להיות פסטה ברוטב עגבניות! בחיי שאני אלופה בהכנת פסטה בעגבניות, אבל במנה הזאת היה משהו מיוחד שלא הצלחתי לפענח. טעים טעים.
מירב ק. | 28.08.2023ספגטי מעולה!
אורלי ל. | 14.06.2023בסה"כ ספגטי ברוטב עגבניות - מנה מעולה ומצויינת!!
פז ז. | 06.03.2022