תיאור המנה:
גזר, סלרי, בצל ובשר בקר קצוץ מטוגנים ומבושלים
ברוטב עגבניות עשיר, יין אדום וציר בקר ביתי מונחים באלגנטיות על פסטה טריה.
רק חסר כוס יין אדום והארוחה מושלמת!
תכולת מנה:
כ-600 גר׳ תבשיל בולונז + ליטר פסטה.
מתאים ל- 2-3 סועדים
אפשרויות לשינויים:
פסטה לבחירה: ספגטי, פרפלה (פפיון), פוזילי (ביסלי)
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
פסטה, בשר בקר, בצל, גזר, סלרי, שום, עגבניות, יין אדום, ציר בקר, מלח ים ופלפל גס.
הוראות חימום והגשה:
למשקיעים ניתן לחמם את הרוטב במחבת, להוסיף את הפסטה ולהקפיץ יחד.
ניתן לחמם במיקרוגל
הוראות אחסון והקפאה:
הרוטב ניתן להקפאה.