0
תיאור המנה:
היישר מהמטבח הטריפולטאי.
קציצות עשויות מפירה תפוחי אדמה שממולא במילוי עשיר של בשר טחון ומטוגנות/ אפויות במעטפת של קמח וביצים.
תכולת מנה:
מנה מכילה 3 קציצות

כמות:
מינימום 2 פריטים

מרכיבים עיקריים:
תפוחי אדמה, בשר טחון, בצל, פטרוזיליה, קמח, ביצים, שמן זית, תבלינים: כמון, כורכום, אגוז מוסקט, מלח, פלפל.
הוראות חימום והגשה:
בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
הוראות אחסון והקפאה:
במקררבמקפיא