דג לברק שלם מאודה ומתובל בג'ינג'ר, סויה ובצל ירוק עם סיום של שמן לוהט
מנה אלגנטית וקלאסית שמגיעה מהמטבח הקנטונזי – אידוי הדג שומר על עסיסיותו, בעוד שהשילוב של ג'ינג'ר, סויה ובצל ירוק יוצר רוטב עדין אך עמוק טעמים. סיום בשמן רותח שנשפך על הדג מעצים את הארומה ומשלים את הקסם. מנה חגיגית ומעודנת שנהוג להגיש בארוחות משפחתיות ובחגיגות סיניות מסורתיות** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)
מנה מכילה יחידה


לברק, ג'ינג'ר, בצל ירוק, שמן, סויה כהה, סויה בהירה, פלפל שאטה יבש, גרגרי פלפל סצ'ואן, שמן שומשום
במיקרוגל
במקררמומלץ לאכול ביום המשלוח