חביתה עם טופו וירקות המבושלת בטכניקה מיוחדת אשר גורמת לחביתה לתפוח. מוגש עם רוטב סיני חום בטעמים מלוחים וחמים שנמזג מעל המנה. ביחד הם יוצרים שילוב מנצח שקשה לעמוד בפניו.
רוטב מוגש בנפרד
אג פו יאנג היא מנה שנוצרה על ידי מהגרים סינים במטרה להלחם בגזענות בארה"ב על ידי קידום האוכל הקנטוני. הם הוסיפו למנה המקורית את הרוטב ודאגו לשווק אותה בכל מסעדה סינית שנפתחה.
חביתה מ-2 ביצים עם כ-150 גרם טופו
ביצים, קורנפלור, מלח, סוכר, פלפל לבן, טופו, בצל, נבטי שעועית, בצל ירוק, רוטב הוי סטיר טבעוני, סויה בהירה וכהה, שמן שומשום, אבקת בצל, אבקת שום, תבלין 5Spice
לערבב עם הרוטב ולהגישבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותהקפצה קלה במחבת עד לחימום
במקררעדיף לאחסן את הרוטב בנפרד מהמנה ולשלב לפני ההגשה
מלא בטעמים מעולים
עידו ו. | 12.10.2024