תיאור המנה:
מנה קלאסית מהמטבח הצרפתי - חזה עוף ממולא בנקניק פסטרמה איטלקית מעושנת וגבינת גאודה, מגולגל ומצופה בפירורי לחם, אפוי בתנור למנה קריספית מבחוץ ועסיסית מבפנים.
תכולת מנה:
יחידה של כ 250 גר'
כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:
חזה עוף, חמאה, פסטרמה איטלקית, גבינת גאודה, מלח, פלפל, חרדל, פפריקה, פירורי לחם, שמן
הוראות חימום והגשה:
מומלץ לחמם בתנור על חום בינוני
ניתן לחמם במיקרו
הוראות אחסון והקפאה:
יש לאחסן בקירור
ניתן להקפיא